Unde este ilegal să te prostituezi şi care sunt ţările care-i pedepsesc pe cei care plătesc pentru sex

Prostituţia are diverse statute la nivel mondial. Dacă în unele dintre ţări autorităţile le pedepsesc pe femeile care se prostituează, alte sisteme legislative pedepsesc clientul.

Harta de mai jos prezintă această realitate a lumii. Astfel, cu roşu sunt reprezentate ţările în care prostituţia este ilegală, cu portocaliu sunt colorate ţările în care cel pedepsit este clientul, fiind ilegal să cumperi sex, dar fiind legal să vinzi, verdele reprezintă ţările în care prostituţia este legală şi reglementată, iar movul marchează ţările în care prostituţia este legală, însă activităţile organizate, de tipul bordelurilor, sunt ilegale, iar prostituţia nu este reglementată, relatează Gândul

România se numără printre ţările în care prostituţia este ilegală, în timp ce Canada, Norvegia, Suedia şi Franţa pedepsesc clientul, nu prostituatele. 

Ţările europene în care prostituţia este legală şi reglementată sunt Ungaria, Germania, Austria, Elveţia, Estonia şi Olanda. Postari asemanatoare :

Dependenţa este, de fapt, o adevărată boală. Un neurolog a schimbat to...
Motivul pentru care un mare oraş din Germania a decis interzicerea cap...
Oraşul lui Walt Disney, proiectat pentru a deveni ,,comunitarea viitor...
Copiii care nu râd cu ceilalţi riscă să devină psihopaţi
Conform multor specialişti, ''prostia'&...
Descoperire uimitoare a psihologilor: activităţile cerebrale ale unui ...
468 ad

Cercetașul carcotaș spune:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>