Un preot dezvăluie SECRETUL Luminii Sfinte de la Ierusalim: ''Dumnezeu face minuni, dar nu pentru plăcerea celor din jur''

Preotul Samuel Agoian, reprezentant al Patriarhiei Armene la Ierusalim, a afirmat că Lumina Sfântă este aprinsă de la un felinar cu ulei.

Preotul armean a declarat unui jurnalist israelian că nu există nimic mistic în Flacăra Sfântă. Conform SpurnikNews, candele cu focul sacru sunt aprinse de la un felinar cu ulei. ”Dumnezeu face minuni, dar nu pentru plăcerea celor din jur,” a declarat Agoian.

Unul dintre reprezentanţii Bisericii Copte ce se afla lângă prelat a cerut imediat jurnaliştilor să oprească filmarea. Însă prelatul a declarat că reprezentanţii copţi nu sunt prezenţi la ceremonia de Înviere, spre deosebire de cei armeni. ”Închideţi camerele imediat,” a strigat unul dintre preoţii copţi. 

Flacăra Sfântă reprezintă lumina miracolului Învierii lui Iisus. Acesta apare în perioada Paştelui ortodox după rugăciunile Patriarhului Ortodox al Ierusalimului, a clerului şi a miilor de pelerini. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:Postari asemanatoare :

„Gamerii văd lumea diferit”: cum ne ajută jocurile video creierul?
A fost descoperită o nouă funcţie a hipocampusului. Ar putea juca un r...
Pinguinii sunt ameninţaţi de activitatea omului: mii de pui de pinguin...
S-au pierdut mii de documente din Arhiva Naţională a Marii Britanii
Marea Barieră de Corali a suferit ''un colaps ecolog...
O scrisoare furată a lui Cristofor Columb, în valoare de 1,2 milioane ...
468 ad

Cercetașul carcotaș spune:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>