Facebook a lansat o aplicaţie de mesagerie destinată copiilor

Disponibilă în versiune pentru iOS, aplicaţia Mesenger Kids permite părinţilor să controleze accesul copiilor în reţeaua de mesagerie instant.

Cu interfaţă simplificată şi adaptată celor de vârstă mică, aplicaţia Mesenger Kids poate fi configurată pentru a limita accesul doar la anumite contacte şi grupuri de discuţii incluse pe o listă pre-aprobată de părinţi, scrie go4it.

Abordarea directă a copiilor de către persoane străine nu este posibilă fără acordul părinţilor, aplicaţia oferind astfel un nivel suplimentar de protecţie, care nu există în ediţia Facebook Messenger pentru uz general.

Adaptată pentru nevoile copiilor, aplicaţia Mesenger Kids suportă sesiuni de apeluri video cu mai mulţi prieteni simultan, cât şi folosirea de GIF-uri animate, de stickere sau desenarea direct pe ecran.

Contactele adăugate în aplicaţia Mesenger Kids sunt vizibile şi din aplicaţia principală Facebook Messenger, schimburile de mesaje cu utilizatori care nu folosesc Mesenger Kids fiind posibile fără instalarea ambelor aplicaţii.

Disponibilă în versiune de testare pentru iOS, aplicaţia Mesenger Kids va fi anunţată oficial şi pentru platforma Android în cursul lunilor următoare.Postari asemanatoare :

Şapte remedii casnice care chiar funcţionează
Filmare uimitoare realizată cu drona din locul în care s-a petrecut un...
Cel de-al Treilea Război Mondial, anticipat în urmă cu 30 de ani de re...
Drumul care dispare sub ape de două ori pe zi. Unde se află acesta şi ...
Astronomii au descoperit prima dovadă a energiei întunecate dinamice
Top 5 familii mult mai puternice decât masonii sau illuminati, care s-...
468 ad

Cercetașul carcotaș spune:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>