Facebook a lansat o aplicaţie de mesagerie destinată copiilor

Disponibilă în versiune pentru iOS, aplicaţia Mesenger Kids permite părinţilor să controleze accesul copiilor în reţeaua de mesagerie instant.

Cu interfaţă simplificată şi adaptată celor de vârstă mică, aplicaţia Mesenger Kids poate fi configurată pentru a limita accesul doar la anumite contacte şi grupuri de discuţii incluse pe o listă pre-aprobată de părinţi, scrie go4it.

Abordarea directă a copiilor de către persoane străine nu este posibilă fără acordul părinţilor, aplicaţia oferind astfel un nivel suplimentar de protecţie, care nu există în ediţia Facebook Messenger pentru uz general.

Adaptată pentru nevoile copiilor, aplicaţia Mesenger Kids suportă sesiuni de apeluri video cu mai mulţi prieteni simultan, cât şi folosirea de GIF-uri animate, de stickere sau desenarea direct pe ecran.

Contactele adăugate în aplicaţia Mesenger Kids sunt vizibile şi din aplicaţia principală Facebook Messenger, schimburile de mesaje cu utilizatori care nu folosesc Mesenger Kids fiind posibile fără instalarea ambelor aplicaţii.

Disponibilă în versiune de testare pentru iOS, aplicaţia Mesenger Kids va fi anunţată oficial şi pentru platforma Android în cursul lunilor următoare.Postari asemanatoare :

Evoluţia umană este afectată de o procedură medicală la care recurg to...
Electricitatea ar putea fi produsă prin intermediul evaporării apei. N...
Un nou tip de ceas atomic cuantic ar putea dezvălui originea materiei ...
NEOM: Meegaoraşul din Arabia Saudită care va fi de 33 de ori mai mare ...
Inteligenţa artificială poate detecta minciunile şi poate duce sfârşit...
Cartea jurnalistului Michael Wolff despre preşedintele Donald Trump va...
468 ad

Cercetașul carcotaș spune:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>