Facebook a lansat o aplicaţie de mesagerie destinată copiilor

Disponibilă în versiune pentru iOS, aplicaţia Mesenger Kids permite părinţilor să controleze accesul copiilor în reţeaua de mesagerie instant.

Cu interfaţă simplificată şi adaptată celor de vârstă mică, aplicaţia Mesenger Kids poate fi configurată pentru a limita accesul doar la anumite contacte şi grupuri de discuţii incluse pe o listă pre-aprobată de părinţi, scrie go4it.

Abordarea directă a copiilor de către persoane străine nu este posibilă fără acordul părinţilor, aplicaţia oferind astfel un nivel suplimentar de protecţie, care nu există în ediţia Facebook Messenger pentru uz general.

Adaptată pentru nevoile copiilor, aplicaţia Mesenger Kids suportă sesiuni de apeluri video cu mai mulţi prieteni simultan, cât şi folosirea de GIF-uri animate, de stickere sau desenarea direct pe ecran.

Contactele adăugate în aplicaţia Mesenger Kids sunt vizibile şi din aplicaţia principală Facebook Messenger, schimburile de mesaje cu utilizatori care nu folosesc Mesenger Kids fiind posibile fără instalarea ambelor aplicaţii.

Disponibilă în versiune de testare pentru iOS, aplicaţia Mesenger Kids va fi anunţată oficial şi pentru platforma Android în cursul lunilor următoare.Postari asemanatoare :

Povestea cifrei ''zero''. De ce au...
Cum va arăta profesorul viitorului: Toţi elevii vor putea beneficia de...
În Pădurea Baciu, printre cele mai înfricoşătoare locuri din lume, au ...
PREMIERĂ: ADN-ul microbilor a fost secvenţiat pentru prima dată în spa...
Alcoolul nu este în totalitate dăunător. Un nou studiu scoate la iveal...
Cum poţi să faci focul cu o simplă pungă cu apă? Trucul '&...
468 ad

Cercetașul carcotaș spune:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>